top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Nieuw bij 4You?
Boek dan eerst de gratis Face Mapping

Op basis van de resultaten uit deze Face Mapping 
geven we u een product- en behandel advies op maat.

 

 

Bestsellers Gezichtsbehandelingen

HydroPeptide Customised Facial Treatment

Geeft je huid direct een boost. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine het resultaat: minder fijne lijntjes en rimpels.

Hydropeptide belooft na de eerste behandeling een jeugdiger, voller, gladder en strakker resultaat met blijvende verbetering tijdedaaropvolgende dagen. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstuctuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke hydropeptide product bestrijdt de tekenen van huidveroudering en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen als de gevoelige huid, acne en hyperpigmentatie te behandelen. Voor wie is het? Alle huiden die behoefte hebben aan een onmiddellijk resultaat 

€ 82,50

 

 

Bestseller - HydroPeptide intense refresh facial Treatment

Dit is een HydroPeptide behandeling zoals beschreven, alleen werken wij hier met 5 krachtige exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagenen en de elastine in onze huid nog meer worden aangezet.

Daarbij krijgt je een verkoelend collageen peptiden masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen.

Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

€ 99,50

De Estime & Sens Bio Expert Basis behandeling 

Estime & Sens is een Frans cosmeticamerk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs, waardoor veilige cosmetica en welzijn voor ieder toegankelijk wordt gemaakt.

Jezelf goed verzorgen, draagt bij aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat noodzakelijk is voor het bereiken van doelen en dromen. Estime & Sens is een volledig biologisch huidverzorgingsmerk voor zowel lichaam als gelaat.

Deze verfrissende behandeling van Estime & Sens geeft jouw huid een heerlijke boost.

Laat je meeslepen door de geurbeleving van een totale ontspannende welkomsmassage 

 

 € 69,50

Peelings

Bestseller Peeling - ProSkin60 Expert Active - 60 minuten

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 3 á 4 weken.

Boekt u een kuur van 3 behandelingen dan ontvangt u serum cadeau 

 €89,95

Snelle boost nodig? Nog even na het knippen van je haar? 

30 minuten ProSkin

Een 30-minuten treatment gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid! 

 € 30.00

   

bottom of page